VORES SERVICES

Vi hjælper ejerledede SMV’er i Danmark inden for følgende tre områder:

Sparring og ledelsesrådgivning

Vi er et team af eksperter inden for strategi, økonomi og digitalisering med erfaring fra startups, fonde og større nationale og internationale virksomheder.

Vi ved hvordan det er at have en hverdag med få ressourcer og ved, hvordan man skaber overblik, prioriterer de vigtigste opgaver først, og eksekverer på de rigtige løsninger under pres.

Hos os får du én dedikeret GO-to Partner, som hjælper dig med at analysere udfordringerne i din virksomhed, implementere de nødvendige produktløsninger og forløse potentialet hos dig og dine medarbejdere.


Digitalisering af økonomifunktionen

Et af de vigtigste områder i din virksomhed er økonomifunktionen.

Økonomifunktionen er hovedpulsåren i din virksomhed og det er vigtigt at du løbende har overblik over udviklingen og hurtigt kan fremsende opgørelser til bank, revisor etc.

Vi er på forkant med de bedste løsninger til at optimere økonomifunktionen og tester dem løbende i vores egen forretning.

Vi er uafhængige og kan derfor altid pege på de leverandører og løsninger som vi mener er bedst til at løse udfordringerne hos vores kunder.

Vi udvikler selv løsninger, når vi ikke kan finde de rigtige løsninger i markedet.


Styringsværktøj til de daglige processer

For at kunne skabe en skalerbar vækst er det en forudsætning at der er en god struktur og at arbejdsprocesserne er forankret i virksomheden.

Vi hjælper virksomhedsejere med at implementere Best Practice i deres virksomhed, så de ikke længere er flaskehals og dermed en stopklods for udviklingen af deres egen forretning.